Especialistes en casetes de fusta.

Som especialistes en la fabricacio de casetes de fusta per al teu jardi o Terrassa. Construim la teva caseta de fusta. Som especialistes en montar i construir la teva caseta de fusta. Son casetes de fusta fetes a mida i a gust del client. fem pressupost sense cap mena de compromis i personalitzat. Aquestes casetes de fusta poden servir per guardar eines, bicicletes,… son casetes de cualitat, i duraderes. Especialistes en casetes de fusta amb teulades amb aillament termic. aquestes casetes de fusta son per fer servir com a cuarto de jocs, habitacions, despatx,… Tambe som especialistes en construccio i fabricacio de porxos de fusta. Aquests porxos de fusta son construits a mida. Son construits amb fusta de cualitat. Nosaltres mateixos fem el tractament de la fusta.

Tambe construim teulades de fusta, garatges de fusta, altell i teulades de fusta. Si voleu mes informacio de Rustic osona, visiteu web:http://www.rusticosona.com/caseta-nens.php

caseta de fusta amb una pendent, Rustic Osona.

caseta de fusta amb una pendent, Rustic Osona.

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en caseta de fusta., Casetes de fusta. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s