Especialistes en porxos i pergoles de fusta.

Rustic Osona. Som una empresa especialistes en porxos i pergoles de fusta. Construim porxos de fusta a mida i de forma personalitzada. Aquests porxos de fusta son robustos, duraders i amb bons acabats. Fem servir fusta de molt bona cualitat. No nomes som especialistes en porxos i pergoles de fusta, tambe construim casetes de fusta i garatges de fusta. Els pressupostos els fem de forma personalitzada a casa seva, sense cap mena de compromis. El tipus de teula del porxo l’escull el nostre client , davant un ventall de maneres diferents. Les pergoles de fusta, tenen varis tipus de tedalls.  Les guies dels tendalls van encastades dins de les bigues per que no es vegin. Son tendalls que poden anar motoritzats o be manuals. Recordeu que som especialistes en porxos, pergoles, casetes, i garatges de fusta.

Les casetes de fusta poden ser per guardar eines, o be poden ser per a cuarto de jocs, habitacions o be despatxos. aquestes casetes porten aillants termics a la teulada o be a les parets si cal.

Per a mes informacio visiteu la nostra web:http://www.rusticosona.com/porxos.php

Pergoles de fusta rustic osona.

Pergoles de fusta, rustic osona.

porxos de fusta massissa, rustic osona.

porxos de fusta massissa, rustic osona.

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en caseta de fusta a mida, porxo de fusta a mida, porxo de fusta rustic, porxos de fusta. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s