Tapar terrassa amb fusta.

Ens dediquem a la construccio de porxos i pergoles de fusta entre d’altres coses. Aquests porxos de fusta es poden construir a jardins i terrasses. Es en aquestes terrasses i jardins, on despres es poden tancar amb parets de fusta, vidre, alumini, guanyant un espai com a habitatge. Aquets porxos els cuals despres es tanquen, es fan amb materials aillants. Hi han varies opcions.

Tambe construim casetes de fusta. Aquestes casetes de fusta son fetes a mida, com totes les nostres feines. Tot es construit amb fusta de cualitat i amb bons acabats. Aquestes casetes de fusta, tambe es poden fer amb materials aillants del fred i calor. Fem pressupostos personalitzats.

a part de construir porxos, pergoles i casetes de fusta, tambe fem sostres i teulades de fusta, altells,…Si voleu mes informacio, podeu visitar la nostra web:http://www.rusticosona.com/

ampliacio d'habitatge amb fusta, rustic osona.

ampliacio d’habitatge amb fusta, rustic osona.

porxo de fusta

porxo de fusta a mida

porxo de fusta, rustic osona.

porxo de fusta

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en Casetes de fusta. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario