Caseta fusta per teletreball

Casetes de fusta per teletreball. Construim casetes de fusta per guardar eines de jardi, trasters, casetes de fusta com a cuarto de jocs per a nens, casetes de fusta per teletreballar, com a cuarto de rentar,….

Tenim 3 linees de casetes de fusta. Casetes de fusta sense cap mena de aillament termic, com a magatzems simples. Tambe construim casetes de fusta amb aillament termic a la teulada, com a cuarto de jocs, tallers, o be cuarto de renta. I despres tenim caetes de fusta amb aillament termic a la teulada i a les parets. Son casetes de fusta que es poden fer servir per cuarto de invitats, teletreball, habitacions, es una part mes de la vivenda. Amb bones prestacions i ben aillades termicament. podem fer servir aillants sintetics derivats del petroli, pero tambe aillants naturals. Els tancaments de aquestes casetes solem fer los amb pvc o alumini. Els revestits interiors de aqstes casetes son de pladur. El terra es pot fer amb parquet o be enrajolat, segons combingui. Podeu demanar pressupost sense compromis. Son casetes de fusta fetes a mida i sobre pedido.

Visiteu la nostra web a: https://www.rusticosona.com/casetes-fusta.html

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en Casetes de fusta. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s