casetes de fusta per jardi.

Dedicats a la construccio i muntatge de casetes de fusta per a jardi. Casetes de fusta per guardar eines. Casetes de fusta per jardi fetes a mida. Son casetes de fusta construides amb bons materials, bons acabats, i fetes a mida. Fem pressupostos personalitzats i sense compromis. Tambe construim casetes de fusta amb aillament termic a la teulada o a les parets, obtenint de aquesta manera altres possibilitats i possibles funcions diferents de la caseta.

Tambe ens dediquem a la construccio i muntatge de porxos de fusta per jardi, terrasses,…. Son porxos de fusta fets a mida, i construits amb fusta massissa, o laminada. Aquets porxos de fusta tenen bons acabats. Demaneu pressupost sense compromis.

https://www.rusticosona.com

casetes de fusta jardi

caseta de fusta eines i jardi

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en Casetes de fusta, casetes de fusta a mida, casetes de fusta per jardi. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s