Porxos i pergoles de fusta Barcelona.

Estem ubicats a Hostalets de Balenya, Barcelona. Rustic Osona es una empresa en la que fabriquem porxos i pergoles de fusta entre d’altres. No nomes ens dediquem a la construccuio de porxos i pergoles de fusta a Barcelona, si no que ho fem a tot Catalunya. Son porxos i pergoles de fusta fetes a mida, i construits amb bons materials i bons acabats. Son porxos i pergoles sol.lids i robustos. Tenim un equip de muntadors per montar els nostres productes. Fem pressupostos personalitzats. Si montem porxos i pergoles de fusta fora de Barcelona, no hi han carrecs adicionals. A part de montar porxos i pergoles de fusta, tambe construim casetes de fusta per a jardi o terrasses. Aquestes casetes son fetes a mida. Aquestes casetes de fusta poden tenir materials aillants termics. Tambe construim altells de fusta, teulades de fusta i fem ampliacions o annexes a la teva vivenda fetes amb fusta.

Si voleu mes informacio, visiteu la nostra web i truqueu:http://www.rusticosona.com/porxos.phphttp://www.rusticosona.com/porxos.php023Porxo de fusta amb llates.

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en porxo de fusta a mida, porxo de fusta rustic, porxos de fusta, porxos de fusta a mida. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s