Porxos, casetes i pergoles de fusta a mida

Som una empresa dedicada a la construccio de porxos,casetes i pergoles de fusta a mida. Aquests porxos, casetes i pergoles, están construits amb bons materials i acabats de cualitat. Tenim un equip de muntadors especialitzats en muntar els nostres productes. Nosaltres realitzem el tractament de la fusta.

Les casetes de fusta poden estar construides amb materials aillants de la calor i el fred. D’aquesta manera poden ser utilitzades com a cuarto de jocs, habitacions, despatx,… i no nomes per guardar eines,….Tambe poden ser mes grans, i ser garatges de fusta. Tot ho fem a mida.

Porxos de fusta construits amb bigues massisses , o bigues laminades.La teulada pot ser acabada amb teula americana, pissarra, o be teula cerámica.

Pergoles de fusta amb toldos permeables o impermeables. poden ser motoritzats o no. poden tenir sensors de vent o de sol.

Tambe podem ampliar la teva llar amb fusta. Construim annexes a la teva llar amb fusta. Per dins ho podem revestir amb fusta o pladur.

Per a mes informacio visiteu web i truqueu. fem pressupostos sense compromis.

Web:http://www.rusticosona.com/

porxo amb encaballada de fusta. Rustic Osona.

porxo amb encaballada de fusta.

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en a mida, caseta de fusta a mida, pergoles de fusta, porxo de fusta a mida. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s