porxos de fusta per jardins i terrasses

Ens dediquem a la construccio i montatge de porxos de fusta tant per jardins com per terrasses, entre d’altres coses. Fem els porxos de fusta a mida i al gust del client. Fem pressupostos personalitzats i sense cap mena de compromis. Els porxos de fusta tant de jardins com per terrasses, els podem construir amb fusta massissa o be amb fusta laminada. Tambe podem fer-lo amb teula cerámica o be amb teula americana. Nosaltres mateixos fem el tractament de la fusta. A part de construir porxos de fusta per terrasses o jardins, tambe construim i fabriquem casetes de fusta a mida. Aqueses casetes de fusta, es poden montar en jardins o terrasses. Tambe fem garartges de fusta a mida, altells,…

Les casetes de fusta podem fer-les amb aillants termics, ampliant aixi el ventall de funcionalitat. Podem fer aixi, ampliacions de la vostra vivenda.

Per a mes informacio, visiteu la web:http://www.rusticosona.com/porxos.html

porxo de fusta

porxo de fusta a mida

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en porxos de fusta, porxos de fusta a mida, porxos de fusta per a jardi. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s