garatges de fusta, barcelona

Rustic Osona, esta situada a la provincia de Barcelona, en concret als Hostalets de Balenya. Ens dediquem a la construccio de casetes de fusta per a jardins, i de garatges de fusta, entre d’altres. Tant les casetes de fusta com els garatges de fusta, ho fem a mida. Donem el color a la fusta que vulgueu. Nosatres mateixos fem els tractamets de la fusta. T ant els garatges de fusta, com les casetes de jardi, es poden construir amb aillaments termics a les teulades o be a les parets. Tenim un quip de montadors especialitzats en montar cada roducte.

Tambe ens dediquem al montatge de porxos de fusta, pergoles i altells de fusta. No nomes a la provincia de Barcelona, si no a tot Catalunya. Els porxos i demes tambe ho fem a mida. Les bigues son de cualitat. Aquestes bigues poden ser massisses o laminades. Tenim uns bons acabats.

garatges de fusta

garatges de fusta

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en Garatges de fusta. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s