Porxos i pergoles de fusta, Rustic Osona.

Som una empresa dedicada a la construccio de porxos i pergoles de fusta.Els porxos i pergoles de fusta son fets a mida, a gust del client. Nosaltres fem el tractament de la fusta i tenim un equip de montadors per montar aquests porxos i pergoles de fusta.Aquests porxo i pergoles de fusta poden ser fets amb vigues massisse o be amb vigues laminades.

A part de construir porxos i pergoles de fusta, tambe construim casetes de fusta a mida. Aquestes poden tenir la teulada aillada per el fred i calor, poden tenir un altell interior, …Podem ampliar un espai de casa teva amb fusta.

Tambe fem teulades de fusta i garatges de fusta.Tenim una solucio amb fusta per a casa teva.Per a mes informacio visiteu web:http://www.rusticosona.com/porxos.html

porxos de fusta per jardi, Rustic Osona

porxos de fusta per jardi, Rustic Osona

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en porxo de fusta a mida, porxos de fusta, porxos de fusta a mida, porxos de fusta per a jardi. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s