Porxos de fusta massissa, Rustic osona.

A Rustic osona fem porxos de fusta massissa o be fusta laminada.Els Porxos de fusta massissa els podem fer amb varis tipus de fusta com pi, avet, roure, iroko,….Als porxos de fusta massissa nosaltres mateixos fem el tractament de la fusta, donem color i barnissem.A part de la construccio del porxo tambe fem el montatge del porxo.Tot ho fem a mida.Fem els pressupostos sense compromis.

A part de porxos de fusta massissa o laminada, tambe ens dediquem a la costruccio de casetes de fusta per jardi.Aquestes casetes de fusta per jardi tambe les fem a mida.Son casetes de fusta solides, amb parets gruixudes.Aquestes casetes de fusta per jardi tambe les podem fer amb la teulada aillada de la calor i el fred.

Tambe fem teulades de fusta.Aquestes teulades de fusta tambe poden ser amb vigues laminades o be vigues massisses, com els porxos de fusta.Podem fer altells de fusta i pergoles.

Per a mes informacio, podeu visitar la nostra web:http://www.rusticosona.com/porxos.html

porxos de fusta massissa, rustic osona.

porxos de fusta massissa, rustic osona.

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en estructures de fusta, porxo de fusta rustic, porxo de fusta tancat, porxos de fusta, porxos de fusta amb viga laminada, porxos de fusta per a jardi. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s