Porxos de fusta a mida, Rustic Osona.

A Rustic Osona, fem porxos de fusta a mida per cualsevol jardi o terrassa.Son porxos de fusta a mida solids i que t’ajudem a dissenyar-los, segons les necessitas i gustos que tinguis.Nosaltres mateixos fem el tractament de la fusta i el montatge de aquests porxos de fusta a mida .Tenim un equip de montadors.Els porxos de fusta poden ser fets amb pi, avet, viga lamindada,….

Tambe ens dediquem a la construccio de casetes de fusta per jardi.Les fem a mida.Poden ser fetes amb aillament termic, amb un altell, revestides de pladur per dins,…Tambe fem teulades de fusta i sostres de fusta.

Per a mes informacio de porxos de fusta a mida o cualsevol cosa podeu visitar web:https://casetesdefusta.wordpress.com/wp-admin/post-new.php

porxo de fusta a mida

porxo de fusta a mida

Acerca de osonarustic

Rustic Osona empresa dedicada a la costruccio de casetes de fusta a mida per jardi, garatges de fusta, porxos de fusta , pergoles, teulades de fusta, revestimnts de sostres amb fusta.
Esta entrada fue publicada en a mida, porxo de fusta tancat, porxos de fusta, porxos de fusta amb viga laminada, porxos de fusta per a jardi. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s